iklan nuffnang

Monday, May 8, 2017

Omak baru Terminate Broadband Umobile68




Alkisah omak nak berjimat..

Sebelum ni pakai line MAXIS, dan Umobile (10GB) untuk internet

Maxis     RM  65.00
Umobile RM  72.10 (RM68 + GST 6%)
Total       RM137.10 (sebulan charge)

So omak dah reki-reki.. 

Omak berkenan dengan redONE punya plan Amazing48 Plan data 10GB.

So far setakat ni, internet dan line telefon takde masalah

Harga bulanan RM50.88 (RM48 + GST 6%)

Beza RM86.22.. (dapat jimat)

Ok pasal terminate Umobile kena terus pergi centre.

Boleh search dekat Umobile webiste pilih

HOME > Support  > Get in Touch > Store Finder

Pilih Plan Termination
Pilih State
Pilih City

Ada dua lokasi KL dan Selangor 



Hari tu Omak pergi ke OneUtama.

Mujur tak lama,

Ambil no Register & Enquiries

Pastikan bawa wang secukupnya, sebab anda akan diminta bayar outstanding pada hari yang sama.

Pada pelanggan Umobile, Umobile boleh dibayar secara TOPUP walaupun ianya Postpaid.

*selalu topup kat AEONbig (sebab dapat free gift)

Dia akan bagi borang kita tulis nama no acc dan reason terminate.

Dan pada hari yang sama juga LINE disconnected.

Pastikan minta sesalinan borang yang kita tulis tu sebagai bukti dikemudian hari.

So lepas ni tunggu bil terakhir, dengan estimed kegunaan.

SIAP..

Dah jimat RM80, boleh shopping!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

 Baby Birthday Ticker Ticker