iklan nuffnang

Tuesday, November 15, 2016

Catatan Sydney - Rezeki Bidan Terjun Part 3


Hooye!!

Omak nak pergi cari pinggan..

Malam lepas balik dari makan, terus google tempat..

Penatlah husband explain naik train, bus apa nanti..

"trust me, i can go by myself"


Lepas hubby pergi kursus, omak tawakal je.. sebab internet takde (harap kat hotel je)

Mula-mula pergi central station pilih line train ke St Peter.

Fuh..

Dah naik berhenti ke tempat yang dituju..

Jalan kaki ke bus stand amik bas no 348..

Kecut juga perut ni, duk la tengok keliling..

Dah siap screenshot gambar bangunan ni.. Kalau nampak terus kena tekan loceng..

Mula tu tak confident, omak pun pergilah tanya driver.


Nak speaking terketaq2 padahal boleh je (bukanpe malu sebenarnya)

Driver beritahu lagi satu station baru kena turun..

Fuh..

Ok ni benar, dah nampak bangunan yang sepatutnya Omak pun tekan loceng..

Turun dan teruskan perjalanan..

Dah SAMPAI!!


 Bangunan SMART.. nampak bangunan ni tekan loceng



 Bangunan oren, lepas turun belok kiri jalan terus nanti nampak kedai..















Jalan yang kena lintas untuk ke bus stand ke Corelle




Bangunan ni untuk omak tekan loceng (perjalanan balik)





Bukti Omak dah sampai





Laluan sebelah train




Yeay!

Moh balik, nak rehat penat angkat pinggan..

Nanti malam cerita lain..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

 Baby Birthday Ticker Ticker