iklan nuffnang

Monday, January 4, 2016

Penutup 2016 yang penuh Kontroversi #AMIRAH



Penutup akhir tahun yang penuh kontroversi "AMIRAH"
Budak 14 Tahun yang dikatakan diculik namun ditemui tertangkap bersama teman lelaki cina.
Pergh macam haram je siap ada voice record.
Terbaiklah seluruh rakyat malaysia kena Troll
Gila punya budak tak pikir panjang.
Malu mak bapak jer.
Kakak pun bersubahat.. 
Memang bahan lawak jer jadinya..
Mula tu tak ambik port, pastu bila dengar rakaman suara jadi kesian ..
Tup.. tup dengar ni semua BOHONG, menyirap je rasa..
Duk la pk bukan2 apa yang jadi.
Sebab VAN PUTIH memang wujud.
KES kehilangan  budak memang ADA.
Sekarang ni orang lagi risau pasal orang dari hantu.
Apa lagi kontroversi tahun 2016 nanti..
Karang jadi kes ni betul2 orang dah tak ambil peduli..
Menyusahkan hati orang je..
Buat peringatan untuk bebudak baru nak UP

Ingat zaman ni zaman teknologi, apa kau buat semua senang je nak post kat IG or FB.

FITNAH DAJJAL

Kalau yer pun nak glamour cepat, biar benda baik dik.

Jangan cam gini, ni malu sampai mati sebab ada je orang korek pasal kita nanti.

Taip je nama Ha keluar macam-macam

CERITA GAMBAR semua ada..

Harap masing-masing termasuk akak pun istiqamah ..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

 Baby Birthday Ticker Ticker