iklan nuffnang

Wednesday, August 20, 2014

godek-godek pendrive

Semalam selongkar kotak kasut, dalam takda kasut pun cuma khazanah lama yang sayang nak buang.,

Jumpala satu dompet syiling berisi pendrive..

So bawa pergi ofis untuk selia apa yang ada dalam tu
Adalah dalam 5 pendrive

Ok dua telah dikosongkan
3 lagi berisi gambar

Gambar-gambar lama waktu sebelum bertudung n berpakaian seksa hahaha
Jiwa mudala sangat.,

Ada gambar gan en hubby dekat ofis lama pun ye


Hahaha geli hati bila tengok balik
Macam taknak percaya dulu ada skandal tup tup jadi husband
Alahai jodoh

Gambar induksi, kerja kat kedai kereta..
Ok dah clear pendrive jadi tenaga 
pengajar pulak harini 

Ajar apa yang patut ditanggung selama 3 bulan.,

3 bulan u'oll
Nak rehat puas-puas

Lagipun nak bersedia dari segi mental n fizikal

Dah bertambah ahli keluarga kenala pandai jaga diri dan tambah makanan supplements 

Untuk diri dan keluarga
Hope adala pembantu yang ringan tulang n memahami

Takda apa sangat nak tulis
Just to update sikit-sikit
Tq read

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

 Baby Birthday Ticker Ticker